Qui som

L’Òptica Daró és una empresa familiar i independent de La Bisbal d'Empordà, fundada l’any 2005.

Oferim un servei molt complet en articles d’òptica i optometria i també altres serveis relacionats amb aquestes activitats, amb la garantia de tenir els estudis acadèmics acreditats a la EUOOT.

A L'Òptica Daró trobareu un tracte molt personalitzat i acurat per resoldre qualsevol dubte que pugueu tenir.

Diposem de la tecnologia més avançada per a la diagnosi optomètrica i per realitzar qualsevol adaptació contactològica. A més, tenim un taller propi que ens permet garantir el mínim temps d'entrega i la màxima qualitat dels nostres encàrrecs. També disposem d’un tonòmetre per mesurar la pressió intraocular i retinograf per prevenir el glaucoma.

Disposem d'una gran varietat d’ulleres tant graduades com de sol, d'ulleres de gamma alta (en marca o disseny) i també d'ulleres més assequibles, sempre amb una bona relació qualitat-preu.

Tenim concessions exclusives com les ulleres Oakley. També som concessionari oficial d’ulleres d’esport Versport.

I pel que fa als vidres, tenim el reconeixement de centre Varilux Especialista desde 2010 fins l'actualitat que ofereix l'empresa Essilor, que és l'empresa pionera en vidres progressius i que ens ofereix formació per tal de poder disposar de les últimes novetats en aquest tipus de vidres, com son la última generació de progressius de gama alta Varilux S i Varilux E a més de poder-vos oferir els vidres personalitzats des de l'any 2014. 

A més, també tenim un ampli estoc de vidres orgànics antireflexants.